Карвінг
Майстер-клас з карвінгу проводить Черевкова Світлана Михайлівна, яка представляє професію "кухар".
Мистецтво фігурної різьби по овочах і фруктам — карвінг — прийшло до нас із Стародавнього Сходу, оповитого завісою таємничості і загадковості. Сьогодні ж карвінг з овочів і фруктів — це чудова можливість перетворити простий прийом їжі в чарівний ритуал.
Карвінг з овочів і фруктів має безліч національних особливостей: тайські, китайські, японські майстри карвінгу працюють абсолютно по-різному. Але неважливо який стиль карвінгу ви оберете для вивчення, важливо що за допомогою карвінгу ви зможете втілити свої творчі ідеї в життя, порадувати себе і своїх близьких.
Коментарi