Підписатися на RSS

Відкритий урок з виробничого навчання в групі КК-34

21 квітня пройшов відкритий урок з виробничого навчання в групі КК-34, де навчаються майбутні "Кухарі, кондитери". Урок провела Сошинська Оксана Миколаївна. Метою заняття було формування початкових вмінь по приготуванню напівфабрикатів з яловичини та свинини, розвиток у учнів креативного мислення, творчої активності, зацікавленості професією.

Під час роботи учні пригадали, з яких операцій складається технологічний процес підготовки м’яса та як правильно організувати для цього робоче місце. Також вони отримали теоретичні і практичні знання про первинну обробку м’яса яловичини та свинини, приготування напівфабрикатів, шпигування м’яса морквою, білим корінням, салом шпик.


/Files/images/vdkritiy_urok/20170421_101258-1.jpg/Files/images/vdkritiy_urok/20170421_101623-1.jpg/Files/images/vdkritiy_urok/20170421_101753(5)-1.jpg/Files/images/vdkritiy_urok/20170421_101643(4)-1.jpg/Files/images/vdkritiy_urok/20170421_101829(4)-1.jpg/Files/images/vdkritiy_urok/20170421_101943(5)-1.jpg/Files/images/vdkritiy_urok/20170421_102140-1.jpg/Files/images/vdkritiy_urok/20170421_102027(5)-1.jpg/Files/images/vdkritiy_urok/20170421_102013(5)-1.jpg/Files/images/vdkritiy_urok/20170421_101838(5)-1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 298

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.