Відкритий урок з виробничого навчання в групі КК-34
21 квітня пройшов відкритий урок з виробничого навчання в групі КК-34, де навчаються майбутні "Кухарі, кондитери". Урок провела Сошинська Оксана Миколаївна. Метою заняття було формування початкових вмінь по приготуванню напівфабрикатів з яловичини та свинини, розвиток у учнів креативного мислення, творчої активності, зацікавленості професією.
Під час роботи учні пригадали, з яких операцій складається технологічний процес підготовки м’яса та як правильно організувати для цього робоче місце. Також вони отримали теоретичні і практичні знання про первинну обробку м’яса яловичини та свинини, приготування напівфабрикатів, шпигування м’яса морквою, білим корінням, салом шпик.
Коментарi