Підписатися на RSS

Відкритий урок з фізичной культури в групі К-160

20 квітня пройшов відкритий урок з фізичної культури, який провела керівник фізвиховання Грамматик Людмила Володимирівна для учнів 1 курсу групи К-160 за професією кухар з модуля: професійно - прикладна фізична підготовка на тему: "Розвиток швидкості та швидкісної витривалості". Метою уроку стало підвищення рівня фізичного здоров'я і фізичної підготовленості учнів, виховання в оптимальних пропорціях рухових якостей і набуття учнями різноманітних рухових навичок.

На уроці вирішувалися наступні завдання: виховання швидкості, спритності, гнучкості; активізація індивідуальних психофізичних можливостей учнів; виховання учнів в дусі колективізму, взаємовиручки, відповідальності за командний результат.

Робота в підготовчій частині уроку (розминка) була побудована за принципом поступовості наростання навантаження: спочатку - легкий біг; потім - комплекс загальнорозвиваючих вправ, складений із кількох блоків, кожен з яких скомпонований з вправ, що впливають на певні групи м'язів і сприяють вдосконаленню координаційних здібностей. Послідовність розташування блоків в комплексі відповідає методичним рекомендаціям сучасної спортивної науки.

Основні завдання пропонувалися на уроці в такому порядку, щоб учні мали можливість найкращим чином відновитися після особливо інтенсивних завдань. Комбінація рухових якостей - швидкість, спритність і гнучкість - обрана відповідно до методичних рекомендацій для оптимального розвитку даних якостей.


/Files/images/sport/vxBdkJG5EaQ.jpg/Files/images/sport/aZKc4Pr4hlM.jpg/Files/images/sport/kDeBxCZgDjY.jpg/Files/images/sport/lBYQhdh52Ss.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 280

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.