Підписатися на RSS

Місячник правової освіти і виховання

Відповідно з річним планом ліцею на 2015-2016 роки з метою підвищення правової освіти учнів та їх морального виховання з 16 листопада по 11 грудня проводився «Місячник правової освіти і виховання». В ході місячнику гостями ліцею стали головний спеціаліст служби у справах дітей Скакуш О.М. та представник відділу профілактики дорожньо-транспортних пригод, що провили бесіди з учнями з профілактики правопорушень. В групах пройшли виховні години «Знай закон змолоду», «Як домогти жертвам насильства», «СНІД- не залишимось байдужими»

/Files/images/vihovna_robota/20151126_091834.jpg

Юристом ліцею, Черевковим М.Ю., була проведена для учнів година відповідей і запитань «Юридична відповідальність підлітків». В рамках місячнику пройшла акція «16 днів проти насилля». Психологом ліцею проведений відеолекторій «Моє здоров’я в моїх руках», розвивальні заняття за програмою «Попередження насильства над дітьми в навчальному закладі». З метою попередження та профілактики ВІЛ, СНІД, венеричних захворювань проведені заняття за програмою «Рівний - рівному».

З метою попередження та профілактики ВІЛ, СНІД, венеричних захворювань проведені заняття за програмою «Рівний - рівному». В бібліотеці відбулася виставка-презентація «Знай свої права, виконуй свої обов’язки». В групі К-69 пройшла година права, яку на високому рівні провела бібліотекар Краснова Т.М./Files/images/vihovna_robota/20151029_092729.jpg

Протягом місячнику викладачами фізичного виховання проводилися бесіди в групах «загартування організму. Профілактика простудних захворювань». Психологом, класними керівниками і майстрами проводились бесіди про здоровий спосіб життя, правила безпечної поведінки. В ліцеї був створений тематичний куточок «Стоп насиллю», де діти можуть дізнатися телефони і адреси служб, куди можна звернутись по допомогу в важкій ситуації.

Проведені протягом місячнику заходи продемонстрували, що більшість учнів на достатньому рівні засвоїли знання, знають свої права та розуміють, що таке насилля та як йому запобігати.


/Files/images/vihovna_robota/34.jpg/Files/images/vihovna_robota/20151209_113345.jpg/Files/images/vihovna_robota/20151209_113309.jpg/Files/images/vihovna_robota/20151210_102444.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 690

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.