Повернутися до звичайного режиму
Підписатися на RSS

Новини

Відкритий урок в групі МРО-3

19 грудня в групі МРО-3, де навчаються майбутні майстри ресторанного обслуговування, пройшов відкритий урок на тему "Професійний імідж офіціанта", який провела практичний психолог Телешова Ірина Вікторівна. Під час заняття учні ознайомилися з поняттям іміджу, сформулювали поняття про імідж ділової людини, поглибили знання щодо вимог до зовнішнього вигляду працівника сфери послуг.  Вони дізналися, що імідж є найважливішим чинником успіху у професійній діяльності, адже імідж - це комплекс вражень, які справляє людина на оточуючих...

Відкритий урок в групі КК-33

 15 грудня в групі КК-33 пройшов відкритий урок на тему "Приготування страв та гарнірів із овочів, смажених у фритюрі". Урок провела майстер виробничого навчання Клепко Людмила Анатоліївна. Під час уроку майбутні кухарі закріпили набуті раніше теоретичні знання та практичні навички приготування гарячих страв із овочів. Вони навчилися готувати овочі у фритюрі з використанням спеціального кухонного обладнання та повторили класичні види подачі страв і гарнірів...

Відкритий урок в групі К-160

 13 грудня в групі К-160, де навчаються майбутні кухарі, пройшов відкритий урок на тему "Вареники з картопляною начинкою". Урок провела майстер виробничого навчання Яворська В.А. Учні дізналися про історію походження цієї популярної страви, вивчили основні способи ліплення вареників, розглянули проблемні ситуації, які можуть виникнути на виробництві, та опрацювали на практиці отримані теоретичні знання...

Відкритий урок в групі К-70

В групі К-70, де навчаються учні з вадами слуху, пройшов відкритий урок виробничого навчання на тему "Приготування прикрас з масляного крему", який провела Чечуй Ю.М. Майбутні кондитери ознайомилися з технологією приготування масляних кремів, їх використанням в кондитерському виробництві під час приготування тортів, тістечок та інших кондитерських виробів. Також вони вивчили способи та правила оздоблення кремом різноманітніх виробів...

Форум-театр як інтерактивна форма профілактики соціальних проблем

 08 грудня 2016 року учні Миколаївського професійного ліцею торгівлі та ресторанного сервісу стали учасниками форум-театру, який відбувся в Миколаївській обласній універсальній науковій бібліотеці імені О.Гмирьова. Захід, що проводився в рамках Всеукраїнського тижня права, був присвячений обговоренню актуальних для сучасної молоді тем: проблеми стосунків у родині, молодіжному середовищі, причини формування асоціальної поведінки підлітків, утвердження молодої людини в соціумі...

Відкритий урок в групі ПДМ-55

8 грудня в групі ПДМ-55, де навчаються майбутні продавці продовольчих та непродовольчих товарів, пройшов відкритий урок на тему "Особливості підготовки робочого місця продавця відділу взуттєвих товарів" Вперше взуття придумали люди ще кілька століть тому. Відтоді воно стало невід'ємною частиною нашого гардероба. Але що ми знаємо про взуття?... Про це, та багато іншого учням розповіла майстер виробничого навчання Ахундова Ганна Валеріївна учням...

До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом в групі ПДМ-55 пройшла відкрита виховна година-застереження "Убережи себе від ВІЛ". Захід був присвячений проблемі профілактики цього грізного захворювання, на яке кожного дня у світі інфікується 15-16 тис. осіб, переважно молодого віку. Учні дізналися про шляхи поширення хвороби та засоби, що дозволяють зберегти власне здоров`я....

До Міжнародного дня людей з інвалідністю

 Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю в Миколаївському професійному ліцеї торгівлі та ресторанного сервісу пройшов відкритий виховний захід "Свято смачної випічки" в групах К-68 і К-70, де навчаються учні з вадами слуху. Крім учнів та викладачів ліцею в заході взяли участь представники Українського товариства глухих та методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти в Миколаївській області Іванова Л...

До Дня Гідності та Свободи

 21 листопада, в День Гідності та Свободи, учні Миколаївського професійного ліцею торгівлі та ресторанного сервісу прийшли до меморіала Героям Небесної сотні. Вони зібралися тут, щоб віддати данину пам`яті тим, хто віддав своє життя, відстоюючи інтереси держави Україна. ...

Відкритий урок з предмету "Технології приготування їжі"

15 листопада в групі КК-34 пройшов відкритий урок з предмету "Технології приготування їжі", який провела викладач ІІ категорії Черевкова С.М. Під час заняття, проведеного у формі кулінарного ток-шоу, учні дізналися, як правильно готувати страви з картоплі та інших овочів. В якості консультантів на урок були запрошені учні 2 курсу, які вже мають 3 розряд за професією "кухар", та майстер виробничого навчання Сошинська О...