Новини

Відкритий урок з виробничого навчання в групі КК-34

21 квітня пройшов відкритий урок з виробничого навчання в групі КК-34, де навчаються майбутні "Кухарі, кондитери". Урок провела Сошинська Оксана Миколаївна. Метою заняття було формування початкових вмінь по приготуванню напівфабрикатів з яловичини та свинини, розвиток у учнів креативного мислення, творчої активності, зацікавленості професією.  Під час роботи учні пригадали, з яких операцій складається технологічний процес підготовки м’яса та як правильно організувати для цього робоче місце...

Участь МПЛТРС в програмі Новий день

18 квітня представники Миколаївського професійного ліцею торгівлі та ресторанного сервісу взяли участь в черговій програмі "Новий день" на телеканалі Миколаїв. Майстер виробничого навчання Клепко Людмила Анатоліївна та учень групи КК-33 Линчук Володимир розповіли глядачам, як швидко та вправно приготувати таку смачну та ситну страву, як омлет у перці....

Вітаємо призера обласного конкурса фахової майстерності з професії "Кондитер"

 20 квітня відбувся обласний конкурс фахової майстерності з професії "Кондитер". Учні десяти навчальних закладів показували знання, професійні вміння і навички, виконуючи завдання практичного та теоретичного турів. Серед учасників конкурсу була учениця МПЛТРС з групи К-71  Большенкова Яна. За результатами двух турів дівчина здобула ІІ місце.  Ми вітаємо Яну з цим чудовим результатом...

Відкритий урок з фізичной культури в групі К-160

 20 квітня пройшов відкритий урок з фізичної культури, який провела керівник фізвиховання Грамматик Людмила Володимирівна для учнів 1 курсу групи К-160 за професією кухар з модуля: професійно - прикладна фізична підготовка на тему: "Розвиток швидкості та швидкісної витривалості". Метою уроку стало підвищення рівня фізичного здоров'я і фізичної підготовленості учнів, виховання в оптимальних пропорціях рухових якостей і набуття учнями різноманітних рухових навичок...

Практичний семінар обласного методичного об'єднання керівників та викладачів фізичного вихованнч

 20 квітня на базі Миколаївського професійного ліцею торгівлі та ресторанного сервісу пройшов практичний семінар обласного методичного об'єднання керівників та викладачів фізичного виховання ПТНЗ за темою: "Здоров'язберігаючі технології, як фактор психічного комфорту та фізичної активності учнівської молоді". В рамках семінару викладач фізвиховання Грамматик Людмила Володимирівна провела відкритий урок в групі К-160 на тему  "Розвиток швидкості та швидкісної витривалості"...

Перевірочні роботи в групах кондитерів

 11 квітня 2017 р. пройшли перевірочні роботи у групах К-71 та К-70. Майбутні кондитери показали нові тенденції в кулінарії, які відповідають вимогам сучасної програми, та добрий рівень теоретичної і практичної підготовки. Всі учні продемонстрували чудові результати і отримали кваліфікацію "Кондитер 3 розряду"....

Заняття на згуртованість груп "Ми команда"

 11.04.2017р. практичний психолог Телешова І.В. разом з викладачем фізичної культури Грамматик Л.В. провели заняття, спрямоване на згуртування групи та розвиток групової підтримки. Учасниками занять стали учні груп КК-33 та КК-34....

STOP НАРКОТИК

 07.04.2017р з нагоди святкування Всесвітнього дня здоров'я учні ліцею прийняли участь у заході присвяченому соціальному проекту "STOP НАРКОТИК". Під час заходу учні отримали інформацію про вплив на організм і соціальні наслідки вживання наркотичних речовин та переваги здорового способу життя. Учасники форум - театру "Джерело" представили етюд "Пороки", доречі актори етюду виявилися людьми з статусом наркозалежних, які на цей момент знаходилися у стані ремісїї...

Відкритий бінарний урок в групі КК-31

 07.04 2017 року проведено відкритий  бінарний урок  викладачем Медведь Л.В та майстром в/н Маркевич О.Л з предметів: «Технологія приготування кондитерських виробів» та «Виробниче навчання». Тема «Технологія приготування прісного здобного тіста та виробів з нього: ватрушка, сочники з сиром».  Урок пройшов з використанням інноваційних технологій, мультимедійної техніки. Цей урок дає можливість учням продемонструвати свої професійні можливості у тій формі, яка більше відповідає їх нахилам та здібностям...

Відкритий урок з предмету "Устаткування підприємств громадського харчування"

 06.04.2017 року проведено відкритий урок викладачем Терещенко О.М з предмету: устаткування підприємств громадського харчування, тема «Збивальні машини». Викладач використала на уроці: «Мозковий штурм», вирішення виробничих ситуацій, проблемні питання, аналіз відеофільму з виявленням помилок при експлуатації збивальної машини....