Підписатися на RSS

Дистанційне навчання з професії Кондитер

Дистанційне навчання не стає на заваді якісному оволодінню професією Кондитер. До вашої уваги відпрацювання теми ЛПР "Технологія приготування виробів з дріжджового тіста опарним способом. "Кекс Травневий", булочка "Рожева".

/Files/images/2020-2021_nr/distantsyne_navchannya/konditer/IMG-653443bcd712d86e9e8a55fc7705b72c-V.jpg

/Files/images/2020-2021_nr/distantsyne_navchannya/konditer/IMG-4f2e4dc484360e2ee66e7d20f46cfe1c-V.jpg

/Files/images/2020-2021_nr/distantsyne_navchannya/konditer/IMG-a027ffc06969824057731fa8f8f62c33-V.jpg /Files/images/2020-2021_nr/distantsyne_navchannya/konditer/IMG-98d462a00368fefb6083725cb3154ca7-V.jpg


/Files/images/2020-2021_nr/distantsyne_navchannya/konditer/IMG-fc0d9ddd033a0684b9b95f3f828b2875-V.jpg

/Files/images/2020-2021_nr/distantsyne_navchannya/konditer/IMG-fe3907afd45c24c1315722a2b0fe3f9c-V.jpg /Files/images/2020-2021_nr/distantsyne_navchannya/konditer/IMG-d27000108830b552c1f451d9f4ed0264-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 160

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.