Підписатися на RSS

Відкритий урок виробничого навчання у групі КК—38 з професії кухар—кондитер на тему: «Приготування холодних страв та закусок»

/Files/images/vihovna_robota_2/IMG_20191025_125916.jpg

/Files/images/vihovna_robota_2/IMG_20191025_130109.jpg

/Files/images/vihovna_robota_2/IMG_20191025_130118.jpg

/Files/images/vihovna_robota_2/IMG_20191025_130128.jpg

/Files/images/vihovna_robota_2/IMG_20191025_130138.jpg

/Files/images/vihovna_robota_2/IMG_20191025_130142.jpg

/Files/images/vihovna_robota_2/IMG_20191025_130146.jpg

/Files/images/vihovna_robota_2/IMG_20191025_130211.jpg

/Files/images/vihovna_robota_2/IMG_20191025_130225.jpg

/Files/images/vihovna_robota_2/IMG_20191025_130239.jpg

/Files/images/vihovna_robota_2/IMG_20191025_130301.jpg

/Files/images/vihovna_robota_2/IMG_20191025_130318.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 259

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.