Підписатися на RSS

День знань 1.09.12.

День знань у ліцеї торгівлі та ресторанного сервісу розпочався з урочистої лінійки. Серед гостей, які прийняли участь у святковому заході були ветерани праці, батьки, представники профспілки торгівлі, підприємництва та громадського харчування. Із словами привітання до учнів звернулись: директор ліцею Сухопяткіна Ірина Юріївна, старший майстер Андрєєва Лариса Георгіївна, ветеран праці – директор вечірньої школи № 5 Миронова Лариса Миколаївна та голова профспілки торгівлі Миколаївської області Полеха Валентина Степанівна.

Для учнів та гостей звучали українські пісні у виконанні другокурсників, поради щодо навчання та побажання від викладачів. За традицією, наприкінці лінійки, щоб життя зростало добром і щоби сіялось в молодих душах розумне, добре і вічне – учнів обсипали зерном і відпустили в повітря жовто-блакитні кульки з побажаннями першокурсників.

Перший урок за темою «Миколаївщина – край, де варто жити» пройшов в усіх групах із запрошенням ветеранів праці ліцею.

При проведенні Першого уроку класними керівниками були використані матеріали з історії Миколаївщини (фотографії), національна українська символіка та символіки Миколаєва, відеоролики. Приділялась увага проблемам розвитку культури міжетичного спілкування, розвитку економіки краю, освіти, охорони здоров’я, тощо.

На допомогу класним керівникам в бібліотеці ліцею оформлена виставка літератури, присвячена 75-річчю утворення Миколаївської області.

Кiлькiсть переглядiв: 321

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.