Підписатися на RSS

Перевірочні роботи в групах кондитерів

11 квітня 2017 р. пройшли перевірочні роботи у групах К-71 та К-70. Майбутні кондитери показали нові тенденції в кулінарії, які відповідають вимогам сучасної програми, та добрий рівень теоретичної і практичної підготовки. Всі учні продемонстрували чудові результати і отримали кваліфікацію "Кондитер 3 розряду".


/Files/images/perevrochn_roboti_berezen/UF__inBb6eU.jpg/Files/images/perevrochn_roboti_berezen/yNngtrpcqy4.jpg/Files/images/perevrochn_roboti_berezen/wL1fDEnExls.jpg/Files/images/perevrochn_roboti_berezen/uwEtG-imfRI.jpg/Files/images/perevrochn_roboti_berezen/dzu1ZavirMM.jpg/Files/images/perevrochn_roboti_berezen/C2OT3w0c7og.jpg/Files/images/perevrochn_roboti_berezen/6Yx7Y7sBBjc.jpg/Files/images/perevrochn_roboti_berezen/1IiH134HyV4.jpg/Files/images/perevrochn_roboti_berezen/2BL6ixrg80Q.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 360

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.