Підписатися на RSS

STOP НАРКОТИК

07.04.2017р з нагоди святкування Всесвітнього дня здоров'я учні ліцею прийняли участь у заході присвяченому соціальному проекту "STOP НАРКОТИК".

Під час заходу учні отримали інформацію про вплив на організм і соціальні наслідки вживання наркотичних речовин та переваги здорового способу життя. Учасники форум - театру "Джерело" представили етюд "Пороки", доречі актори етюду виявилися людьми з статусом наркозалежних, які на цей момент знаходилися у стані ремісїї. На даний момент ці молоді люди утримуються від вживання наркотичних речовин, вони будують стосунки зі своїми сім'ями та працюють над здоровим особистим життям.

Гостям заходу продемонстрували короткометражний документальний фільм Юлії Анісімової "Дім Світу" а також відбулось інтерактивне спілкування з психологами.

Наших учнів зацікавили гості, це прикардонники з службовою собакою, вони продемонстрували роботу з пошуку наркотичних речовин. В кінці зустрічі учні отримали подарунки у вигляді магнитів з сиволікою заходу.


/Files/images/psiholog/kvten17/CeGhpQDZTYU.jpg/Files/images/psiholog/kvten17/CgrQOIcmdrE.jpg/Files/images/psiholog/kvten17/DZxKc2zv1-M.jpg/Files/images/psiholog/f8baz68N7SA.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 302

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.