Підписатися на RSS

Відкритий бінарний урок в групі КК-31

07.04 2017 року проведено відкритий бінарний урок викладачем Медведь Л.В та майстром в/н Маркевич О.Л з предметів: «Технологія приготування кондитерських виробів» та «Виробниче навчання». Тема «Технологія приготування прісного здобного тіста та виробів з нього: ватрушка, сочники з сиром».

Урок пройшов з використанням інноваційних технологій, мультимедійної техніки. Цей урок дає можливість учням продемонструвати свої професійні можливості у тій формі, яка більше відповідає їх нахилам та здібностям. Такий підхід до процесу навчання дозволяє в повній мірі розкрити здібності та формувати творчу особистість майбутнього кваліфікованого робітника.


/Files/images/bbloteka/iKHNrwqzfnk.jpg/Files/images/bbloteka/KDOihEYs5So.jpg/Files/images/bbloteka/QTu1nzP_qZ0.jpg/Files/images/bbloteka/9W7RlX8AaYc.jpg/Files/images/bbloteka/fVT055gH2GA.jpg/Files/images/bbloteka/rSnPu_fk_U4.jpg/Files/images/bbloteka/D0pmFyyjUZw.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 337

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.