Відкритий урок в групі КК-33

15 грудня в групі КК-33 пройшов відкритий урок на тему "Приготування страв та гарнірів із овочів, смажених у фритюрі". Урок провела майстер виробничого навчання Клепко Людмила Анатоліївна. Під час уроку майбутні кухарі закріпили набуті раніше теоретичні знання та практичні навички приготування гарячих страв із овочів. Вони навчилися готувати овочі у фритюрі з використанням спеціального кухонного обладнання та повторили класичні види подачі страв і гарнірів.


/Files/images/vdkritiy_urok/20161215_102103(3)-1.jpg/Files/images/vdkritiy_urok/20161215_103221-1.jpg/Files/images/vdkritiy_urok/20161215_102751(4).jpg/Files/images/vdkritiy_urok/20161215_103534(4).jpg/Files/images/vdkritiy_urok/20161215_102659.jpg/Files/images/vdkritiy_urok/20161215_103607.jpg/Files/images/vdkritiy_urok/20161215_103146.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 98

Коментарi

  • наташа

    2017-01-28 18:50:40

    Майстер, Ви - супер!!!...

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.