Відкритий урок з предмету "Технології приготування їжі"

15 листопада 2016 року в групі КК-34 пройшов відкритий урок з предмету "Технології приготування їжі", який провела викладач ІІ категорії Черевкова С.М. Під час заняття, проведеного у формі кулінарного ток-шоу, учні дізналися, як правильно готувати страви з картоплі та інших овочів. В якості консультантів на урок були запрошені учні 2 курсу, які вже мають 3 розряд за професією "кухар", та майстер виробничого навчання Сошинська О.М. Такі уроки, проведені у нестандартній формі, сприяють активізації пізнавальної активності учнів, розвивають пам'ять, ерудицію, логічне мислення.


/Files/images/vihovna_robota_2/20161115_113220.jpg/Files/images/vihovna_robota_2/20161115_112313.jpg/Files/images/vihovna_robota_2/20161115_114335.jpg/Files/images/vihovna_robota_2/20161115_112702.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 218

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.