Відкритий урок з предмету "Технології приготування їжі"

15 листопада 2016 року в групі КК-34 пройшов відкритий урок з предмету "Технології приготування їжі", який провела викладач ІІ категорії Черевкова С.М. Під час заняття, проведеного у формі кулінарного ток-шоу, учні дізналися, як правильно готувати страви з картоплі та інших овочів. В якості консультантів на урок були запрошені учні 2 курсу, які вже мають 3 розряд за професією "кухар", та майстер виробничого навчання Сошинська О.М. Такі уроки, проведені у нестандартній формі, сприяють активізації пізнавальної активності учнів, розвивають пам'ять, ерудицію, логічне мислення.


/Files/images/vihovna_robota_2/20161115_113220.jpg/Files/images/vihovna_robota_2/20161115_112313.jpg/Files/images/vihovna_robota_2/20161115_114335.jpg/Files/images/vihovna_robota_2/20161115_112702.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 129

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Жовтень 2018 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031