Україна завжди славилась своєю національною кухнею. Вареники - одна з найсмачніших страв цієї кухні. Тому викладач Черевкова С.М та майстер Маркевич О.Л вирішили провести відкритий бінарний урок з теми «Приготування вареників». Тут звучала і мелодійна українська пісня, і емоційні вірші, історичні повідомлення про вареники, а також демонструвався фрагмент з фільму «Ніч перед різдвом», це все активізувало пізнавальну діяльність учнів, спонукало їх до навчання. Відкритий урок проведено у технологічній лабораторії з двох предметів: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» викладачем Черевковою С.М. та «Виробниче навчання» майстром в/н Маркевич О.Л.

Заняття проходило в групі КК-27, І курс навчання за професією «Кухар, кондитер» .

/Files/images/SAM_2358.JPG

/Files/images/SAM_2380.JPG

/Files/images/SAM_2381.JPG

Міністерство освіти і науки України

Департамент освіти, науки та молоді Миколаївської облдержадміністрації

Миколаївський професійний ліцей торгівлі та ресторанного сервісу

План уроку

та методична розробка

з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

«Виробниче навчання»

Тема: " Приготування вареників"

Професія: кухар

Код:5122

Кваліфікація: 3 розряд

Викладач: Черевкова С.М.

Майстер в/н Маркевич О.Л.

Розглянуто на засіданні методичної комісії

Протокол

№ ___від____

Голова метод.комісії

______Сахарна А.Ю.

м.Миколаїв

Методична розробка

Предмет: « Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

« Виробниче навчання».

Тема розділу: « Приготування прісного тіста та виробів з нього».

Тема уроку: «Приготування вареників».

Мета уроку:

· Методична Показати методику проведення бінарного уроку, як однією із форм реалізації між предметних зв’язків і інтеграції учбових

дисциплін

· Навчальна Вивчити технологію приготування вареників, вимоги до якості, впровадити інновації у технологічний процес, навчити учнів правильним трудовим прийомам, закріпити теоретичні знання практичними навичками

· Розвиваюча Формувати художній смак, індивідуальні особливості учнів,

прагнення до поглиблення знань з теми уроку

· Виховна Прищеплювати любов до обраної професії, виховувати

інтерес до національних обрядів і традицій, патріотизму,

колективізму, почуття прекрасного

Тип уроку: Комбінований.

Вид уроку: Бінарний.

Між предметні «Устаткування підприємств харчування», «Гігієна та

зв’язки: санітарія», «Облік та калькуляція», «Організація виробництва»

Засоби Дидактичний матеріал, сировина, інвентар, посуд,

навчання: обладнання, мультимедійне устаткування, комп’ютер

Кiлькiсть переглядiв: 157

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Жовтень 2018 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031